Monday, November 9, 2009

HARI KELUARGA DUN SURA 2009...

Assalamualaikum.. Lama saya tak update blog ni akibat kekangan tugas sejak kebelakangan ini. Alhamdulillah disini saya upload sedikit gambar program HARI KELUARGA DUN SURA yang diadakan pada 24 oktober 2009 yang lepas.

Walaupun terpaksa bertugas d pejabat pada hari tersebut, saya sempat menjenguk sekejap ke tapak program dan menyerahkan kamera kepada sahabat lain untuk mengambil gambar program. Alhamdulillah program berjalan dengan baik dengan cuaca yang baik sepanjang hari....


Petugas (Mr Zul) sedang membuat pemeriksaan akhir di kawasan progam.


Urusetia sedang mengemaskini borang penyertaan. (Mail, Shahir, Me, Zul)


Tokey air ( Faqli dan Mat Apis).


Acara kupas bawang lelaki.


YB kita, Ust Wan Hassan.


Urusetia sedang memberi instruction kepada pesera.


Ust Amri mengadili pertandinan azan.


Balingan "bola bowling" oleh muslimat.


Muslimat bersedia untuk membuat lontaran strike.


Acara kukur nyor.


Ust Hanafi menyampaikan hadiah kepada pemenang.


Ust Wan Hassan menyampaikan hadiah kepada pemenang.

Monday, September 28, 2009

MAJLIS SAMBUT MENANTU -Shafiq & Saadah-

(1) Smart sungguh kawan aku sorang ni...

(2) Antara yang hadir...

(3) Pengantin bersama Fidah dan Ayu

(4) > Johan, Azham, Pokdin
> Fikri, Dzahirie, Jalal

(5) Official Photographer... Mr Johan (aka Abg Botak.. wakaka.)

(6) Akhi Faizul(Pejo) bersama isteri, Kak Ninie serta 2 orang anak mereka, Nur Iman dan Md Akil... Betul ker tu??

(7) Cheeessseeee....

Majlis Sambut Menantu Shafiq & Saadah
23 September 2009 / 4 Syawal 1430 H
Kg Seribong, Pasir Tumboh, Kelantan.

Ijtima' Idulfitri PAS Terengganu ~bersama anak-anak Terengganu Perantauan~






Ijtima Idulfitri PAS Terengganu
22 September 2009 / 3 Syawal 1430
Markaz Tarbiyyah Kuala Ibai

EID MUBARAK 1430 >>gambar famili<<


(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

Bergambar di Pagi Raya
No. 695, Kg Atas Tol
1 Syawal 1430 / 20 September 2009

Allahuakbar.. Allahuakbar.. Allahuakbar.. Walillaahilhamd.
Ramadhan berlalu begitu pantas. Mudah-mudahan ramadhan yang berlalu memberi tarbiyyah untuk menghadapi bulan2 lain yang penuh mencabar. 1 Syawal disambut sederhana. Tahun ni, dah masuk kali ke-4, menyambut Eidulfitri tanpa Ayahanda tercinta...

Monday, August 24, 2009

SALAM RAMADHAN





Tarikh : 1 Ramadhan 1430 Hijrah
Lokasi : Pulau Wan Man
Outing sorang-sorang di pagi 1 Ramadhan.....

Monday, July 27, 2009

MAJLIS PERTUNANGAN IMAH & FENDI

nak sket...


Beliaunya si Fendi



Imah ngan Mek Ina


Imah ngan Mek Atie

Tokki sarung jam


wat olok tengok gambo


Majlis : Pertunangan Imah & Fendi
Tarikh : 25 Julai 2009
Lokasi : Kg Atas Tol, KT.
Alatan : D80, Tamron 17-50, Nissin Di622

Friday, July 17, 2009